Pensionat

Boka in en vistelse på pensionat! 

Om det är första gången din hund ska bo hos oss bokar vi alltid ett första besök i samband med pensionatsbokningen. Besöken brukar vara uppskattade av ägare och hund, då ni får chans att kika runt och nosa på miljön. Eftersom vi vill individanpassa pensionatsvistelsen så mycket som går är också det första mötet med er mycket värdefullt för oss, vi vet att alla hundar har olika individuella behov. Här får du som ägare också chans att lära känna oss och ställa frågor.

När er hund är på pensionat hos oss bor hundarna i mindre grupper, kanske 1-2  kompisar. Det finns  också möjlighet för hundarna att sitta ensamma om det behövs lite egentid.‍
Vi rastar hundarna som dom sitter inne i boxarna och vi skuttar runt i skogen på enlångpromenad varje dag, resten av dagen så aktiveras hundarna i våran stora rastgård på baksidan.

Vi blandar inte hundar av olika storlekar, hundarna får kompisar i samma storlek. Gå in under fliken HUNDSTALLET  för att se hundarnas sviter.

Kom på besök!

Ojämna veckor Mån-tors vid 17:30
Besöket bokas alltid i förväg. 
Vi tar emot löptikar och okastrerade hanar.

Viktig information

Ia
Hämtning och lämning
Mån-Tors : 06.00-08.00 eller 16.00-18.00
Fre: 06.00-08.00 eller 14.00-17.00
Lördag-Söndagar 08.00 eller 16.00 
Pris 
300 kr per påbörjad dag
För info om priser och om du har mer än en  hund kontakta oss via mail. 

Vi vill att vår första kontakt sker via mail, berätta vad det gäller och lämna info om din hund/hundar som ålder, kön, ras osv.  Se även formuläret nedanför, Vi hörs!

Tryck på de gröna knapparna nedan för att komma till våra formulär: