Pensionat

Boka in en vistelse på pensionat! 

Om det är första gången din hund ska bo hos oss bokar vi alltid ett första besök i samband med pensionatsbokningen. Besöken brukar vara uppskattade av ägare och hund, då ni får chans att kika runt och nosa på miljön. Eftersom vi vill individanpassa pensionatsvistelsen så mycket som går är också det första mötet med er mycket värdefullt för oss, vi vet att alla hundar har olika individuella behov. Här får du som ägare också chans att lära känna oss och ställa frågor.

När er hund är på pensionat hos oss bor hundarna i mindre grupper, kanske 1-2  kompisar. Det finns  också möjlighet för hundarna att sitta ensamma om det behövs lite egentid.‍
Vi rastar hundarna som dom sitter inne i boxarna och vi skuttar runt i skogen på enlångpromenad varje dag, resten av dagen så aktiveras hundarna i våran stora rastgård på baksidan.

Vi blandar inte hundar av olika storlekar, hundarna får kompisar i samma storlek. Gå in under fliken HUNDSTALLET  för att se hundarnas sviter.

Kom på besök!
Besöket bokas alltid i förväg. 
Vi tar emot löptikar och okastrerade hanar.

Viktig information

Ia
Hämtning och lämning
Mån-Fre : 19:00 OBS vi har endast inlämning på kvällen.  
Lördag-Söndagar 09.00 - 10.00 eller 17-18 
Pris 
300 kr per påbörjad dag  f.r.o.m 1 nov 2022 kommer pensionatskostnaden höjas till 400 :- per påbörjat dygn. 
400 kr per påbörjad dag för två hundarn som kan bo tillsammans
550 kr per påbörjad dag storhelger och rödadagar
Avbokningsavgift hela den  bokade vistelsen om avbokningen inte sker 30 dagar innan vistelsen
För info om priser och om du har mer än två  hund kontakta oss via mail. 

Vi vill att vår första kontakt sker via mail, berätta vad det gäller och lämna info om din hund/hundar som ålder, kön, ras osv.  Se även formuläret nedanför, Vi hörs!

Tryck på de gröna knapparna nedan för att komma till våra formulär: